Galleria d'Arte Teresa


Mededelingen
GALLERIA dARTE TERESA & TALENTENHUIS

LEAD Technologies Inc. V1.01

 

GALLERIA dARTE TERESA & TALENTENHUIS

Thrse Van Hoof – Tuyaertsstraat 38 – 2850 Boom – Tel.**32 3 844 13 38

arte_teresa@yahoo.com -  www.galleria-arte-teresa.be

_____________________________________________________________

 

 

Thrse Van Hoof – scheppend kunstenaar

 

Bekend in en ver buiten de Rupelstreek en gedurende 40 jaar kunstschilder en 18 jaar galerijhouder  toont Thrse Van Hoof in deze tentoonstelling het begin van een nieuwe evolutie. Impressionisme, surrealisme en abstract kruisen haar verscheidene kunstcreaties. Tot op heden werkt zij met veel motivatie aan haar kunstenaarsloopbaan. Een indrukwekkend  oeuvre met een diversiteit van zowel plastische als muzikale kunstuitingen. Thrse blijft u steeds verrassen met nieuwe waarden van toen en nu.

Haar recent kunstwerk getiteld VREEMD werd op 4 juni 2016 door de jury geselecteerd  voor de PRIJS VOOR AKWAREL Lionsclub Antwerpen Voorkempen 2016.  Eveneens te bezichtigen in haar eigen galerij.

 

Zij beschikt over een ingesteldheid die haar nooit heeft doen afwijken van haar doelstellingen. Haar ganse leven staat in het teken van kunst.

Met een immer stuwende kracht en vanuit een intens gevoel creert zij haar wereld  in vorm en kleur met een  menselijke openhartigheid en een zuivere schoonheid die in harmonie is met hart en geest.

Een onverwoestbare levensdrang bepaalt  haar wereld als scheppend kunstenaar.

Zij bezit een brede waaier van mogelijkheden om creatief bezig te zijn.

Geboren onder het sterrenbeeld  tweelingen bewijst zij hier de veelzijdigheid van haar gaven die zij tenvolle uiting geeft aan haar ganse leven.

 

 

Vreemd

Volante

 

 

 

 

 

 

2017 © Galleria d'Arte Teresa. Alle rechten voorbehouden.Alle foto's en teksten op deze website zijn eigendom van Thérèse Van Hoof en Galleria d'Arte Teresa en mogen door derden nooit zonder toestemming gebruikt worden voor persoonlijke en commerciële doeleinden.